Familieberichteninuwregio.nl

Bekijk het filmpje.

Hoe werkt het?

Bekijk de instructievideo.

Voorbeeldberichten

Van feestelijke tot verdrietige berichten.

Adverteren

Uw advertentie naast uw geplaatst bericht?

Familieberichteninuwregio.nl|Bekijk het filmpje.
Home » Familieberichten online plaatsen Bel nu » 085-8769516

FamilieBerichtenInUwRegio.nl maakt het mogelijk familieberichten online te plaatsen en te zoeken


Lage kosten en plaatsingsgemak


De krant is allang niet meer de meest populaire manier om op de hoogte te blijven van het nieuws, het weer, sport, enzovoorts. Na de televisie heeft tegenwoordig het internet die rol overgenomen, aangezien het eindeloze informatie combineert met gemak en mobiliteit. Het enige dat nog echt gebonden is aan de krant zijn de familieberichten: het bericht dat iemand is komen te overlijden, geboren is of een jubileum viert. FamilieBerichtenInUwRegio wil hier verandering in brengen. Vanaf nu is het mogelijk uw familieberichten online te plaatsen, maar ook online te lezen. Via onze website kunt u zelf familieberichten zoeken of u aanmelden voor onze mailservice!


Gemakkelijk en snel familieberichten online zoeken én plaatsen


FamilieBerichtenInUwRegio maakt het mogelijk online uw familieberichten te plaatsen. Wanneer u graag op de hoogte wilt blijven van de gebeurtenissen in uw regio, kunt u op de website zelf zoeken naar berichten van mensen die u wellicht kent. Uzelf inschrijven voor ‘De Nieuwe Berichten’ is ook mogelijk. Hiermee wordt u gratis op de hoogte gehouden van nieuwe berichten. U hoeft niet langer te betalen voor een prijzig krantenabonnement om toch op de hoogte te blijven! En zelf een bericht plaatsen is goedkoper, makkelijker en door iedereen direct te lezen.


Houdt uzelf en anderen op de hoogte met behulp van FamilieBerichtenInUwRegio!


Wanneer u graag een familiebericht wilt plaatsen, kunt u de website van FamilieBerichtenInUwRegio gebruiken. Blijft u graag op de hoogte van de familieberichten van anderen, dan kunt u zich inschrijven op de automatische mail van ‘De Nieuwe Berichten’.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Overlijdensberichten online plaatsen-Overlijdensadvertenties online-Familieberichten online plaatsen-Overleden personen zoeken

Wachtwoord vergeten?

Gebruikersnaam vergeten?

Volg ons

Op de hoogte van familieberichten op uw manier:

Vind ons op Facebook Facebook         De Nieuwe Berichten 'De Nieuwe Berichten'
Volg ons op Twitter Twitter            

 

Logo Familieberichten In Uw Regio


Algemene voorwaarden (PDF)
Copyright © 2012 FamilieBerichtenInUwRegio