Familieberichteninuwregio.nl

Bekijk het filmpje.

Hoe werkt het?

Bekijk de instructievideo.

Voorbeeldberichten

Van feestelijke tot verdrietige berichten.

Adverteren

Uw advertentie naast uw geplaatst bericht?

Familieberichteninuwregio.nl|Bekijk het filmpje.
Home » Overlijdensadvertenties online Bel nu » 085-8769516

Ook u kunt vanaf nu overlijdensadvertenties online zoeken en plaatsen op FamilieBerichtenInUwRegio.nl


Lage kosten en plaatsingsgemak


Tegenwoordig hoeft u de krant niet meer te gebruiken wanneer u op de hoogte wilt blijven van het nieuws, het weer, sport, enzovoorts. Het internet maakt het mogelijk om deze eindeloze informatie waar en wanneer u wilt op te zoeken. Het enige waar u nog echt de krant voor nodig heeft zijn de familieberichten: een overlijdensadvertentie, als er iemand geboren is of als er een jubileum wordt gevierd. FamilieBerichtenInUwRegio wil er voor zorgen dat u ook dit online kunt vinden. Daarom is het vanaf nu mogelijk zowel overlijdensadvertenties online te plaatsen en te zoeken. Zeer eenvoudig kunt u een jpg of pdf-bestand uploaden en plaatsen. Door het gemak hiervan is het voor iedereen mogelijk een overlijdensbericht openbaar te maken. Daarnaast kunt u zichzelf inschrijven voor onze gratis e-mailservice welke zorgt dat u op de hoogte blijft.


Online overlijdensadvertenties plaatsen en zoeken


Wanneer u een overlijdensadvertentie wilt plaatsen of op zoek bent naar bepaalde familieberichten, kunt u hiervoor online FamilieBerichtenInUwRegio.nl bezoeken. Of u nu op de hoogte wilt blijven van de gebeurtenissen in uw regio, of mensen in de buurt juist over familienieuws informeren, u kunt op de website terecht. Ook is het mogelijk uzelf in te schrijven voor ‘De Nieuwe Berichten’ om dagelijks gratis op de hoogte te worden gehouden voor nieuwe berichten. Zelf een bericht plaatsen is goedkoper en eenvoudiger dan in traditionele media en is door iedereen direct te lezen.


FamilieBerichtenInUwRegio.nl is altijd bereikbaar


Als u ook een familiebericht wilt plaatsen, bent u welkom op de website van FamilieBerichtenInUwRegio. Wanneer u op de hoogte van de familieberichten wilt blijven, kunt u uzelf inschrijven op de automatische mail van ‘De Nieuwe Berichten’.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Overleden personen zoeken-Familieberichten online plaatsen-Overlijdensadvertenties online-Overlijdensberichten online plaatsen

Wachtwoord vergeten?

Gebruikersnaam vergeten?

Volg ons

Op de hoogte van familieberichten op uw manier:

Vind ons op Facebook Facebook         De Nieuwe Berichten 'De Nieuwe Berichten'
Volg ons op Twitter Twitter            

 

Logo Familieberichten In Uw Regio


Algemene voorwaarden (PDF)
Copyright © 2012 FamilieBerichtenInUwRegio